Not known Details About محافظ برق ساختمان
Not known Details About محافظ برق ساختمان
Blog Article
بهتر است که ترمینال به خوبی در محل مورد نظر قرار بگیرد؛ چرا که در غیر این صورت امکان داغ شدن، جرقه و یا ایجاد شوکهای ناگهانی وجود خواهد داشت.
وجود فیوز یا مدار حفاظتی: انتخاب یک محافظ با مدار حفاظتی یا فیوز میتواند ایمنی دستگاهها را تضمین کند.
ویژگی های محافظتی: محافظ می بایست دارای ویژگی های کامل محافظت در برابر نوسانات ولتاژ، اسپایک ها، صاعقه، و نویزهای الکتریکی باشد.
این دستگاه بعد از کنتور برق نصب میشود و با قطع برق در زمان افت یا افزایش ولتاژ از حد مجاز، از آسیب دیدن لوازم برقی جلوگیری میکند.
این نوع از محافظ برق مناسب دستگاهای صنعتی با ولتاژ های قوی تر است.
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.
افزایش طول عمر دستگاهها: محافظهای برق با جلوگیری از آسیبهای ناشی از نوسانات برق، به طول عمر مفید دستگاهها کمک میکنند.
اجزا داخلی: این محافظ عموماً شامل یک مدار الکتریکی، فشارسنج و قطعه های الکترونیکی دیگر است که برای تشخیص و مدیریت ولتاژ و جریان ورودی به سیستم الکتریکی ساختمان استفاده می شوند. مشاهدۀ قیمت محافظ برق ورودی ساختمان
همواره مطمئن شوید که محافظ برق از هر گونه خرابی یا نقصانی در امان است و در صورت لزوم، به تعمیرگاه معتبر مراجعه کنید.
ساختار این وسیله تفاوتی با محافظ برق سایر وسایل برقی ندارد اما همانطور که از نامش مشخص است، بعد از کنتور برق نصب read more میشود و در همان اول راه، مانع ورود نوسانات به سیستم برقکشی ساختمان میشود.
برق و ابزار آلات
۱. آیا نصب محافظ برق ورودی ساختمان زیر کنتوری می تواند به صرفه باشد؟ بله، نصب محافظ برق ورودی می تواند از خرابی های ناشی از نوسانات ولتاژ برق جلوگیری کرده و عمر تجهیزات الکتریکی را افزایش دهد که در نتیجه می تواند هزینه های تعمیراتی را کاهش دهد.
محافظ برق ساختمان در صورت بروز هرگونه نوسانی به سرعت واکنش نشان داده و با قطع کردن جریان الکتریکی از آسیبرسی به دستگاه برقی جلوگیری به عمل خواهد آورد. برای این که یک محافظ برق عملکرد درستی ارائه دهد، لازم است که حین استفاده از آن نکاتی رعایت شوند.
در قدم بعدی به منظور حفظ ایمنی و رعایت استانداردها برای حفظ سلامتی خود لازم است که برق ساختمان را از بخش کنتور قطع کنید.